Leszek.Sz. Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Hasegawa jak to hasegawa, wszystko do siebie pasuje. Linie wgłębne, owiewka czysta bez szwów, kalki z malowaniem agresorów ale bez napisów eksploatacyjnych. Z podwieszek dali 4 zbiorniki ( max. można podwiesić 3 ). Jak na zestaw za ponad 100PLN mogli dać chociaż AIM-9X . Ale i tak nie żałuje bo F-15C w takim malowaniu od dawna chodził mi po głowie. Dokupiłem do tego małą blaszkę z elementami kokpitu + kilka elementów zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawul Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Pytanko, ja robię aktualnie F15E tylko że w 1:48 i podoba mi się właśnie to malowanie myślisz,że będzie pasowało do mojego?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Listopada 2010 Autor Share Napisano 20 Listopada 2010 65 dywizjon agresorów używa F-15 w wersjach C i D. Wersja E jest zbliżona do wersji D - musiałbyś ściągnąć konforemne zbiorniki z wersji E i dać inne panele przyrządów w obu kabinach. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawul Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Ja dopiero zaczynam i nie będę nic zmieniał mi chodzi tylko o malowanie miałbyś może jakieś zdjęcia planów malowania tego samolotu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Hasegawa jak to hasegawa, wszystko do siebie pasuje a poza tym całe szczęście że w kalkach nie ma białego koloru Leszku, a co powiesz o modelu F-15E od Academy w 72? Mam taki na podorędziu tyle że sprzedawany kiedyś przez firmę SK Model i zaopatrzony w kalki od Techmodu. Model jest stary ale wypraski wyglądają niegłupio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Ten F-15E z Academy nie jest taki zły. Ma coś tam nie tak z pokrywami podwozia ale ogólnie nie jest żle. Blaszka Parta jest bardzo ładnie spasowana z kokpitem. Chyba na forum jeszcze wisi in-box, warsztat i galeria z tego zestawu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Blaszki nie widziałem ale zamierzam nabyć cały żywiczny kokpit z Airesa, bardzo ładnie wygląda i jakąś małą blaszkę też zawiera. Dzięki za opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi