mak Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Właśnie nabyłem pierwszy model, który chciałbym złożyć . Patrząc na modele pokazywane w warsztacie i galerii widzę jak dużo muszę się nauczyć, ale kiedyś i od czegoś trzeba zacząć ;). Wybrałem ten model za poradą sympatycznego Pana z Martoli - nie wydaje się zbyt skomplikowany (chociaż to się dopiero okaże ;)) - no i Tamiya ma bardzo dobrą opinię jako producent. Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Bardzo fajny model i na dodatek z ludzikami. Rozumiem, że będziesz robił warszawską wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mak Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 No właśnie postacie to coś co mnie nie bardzo rusza i czego się boję ;). Tak, będe robił wersję warszawską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Powiem tak, ja też się bałem, ale malowałem figurki ruskich czołgistów (kilka razy, bo po trzecim razie wyglądały jak mniejsze koszmarki) i uczę się dalej, nie ma czego się bać, jedynie o siebie, bo można się przestraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Model zapowiada się bardzo ciekawie:) Ja dziś sobie zakupiłem zestaw ITALERI Pz.Kpfw.III Ausf. M/N w tej magicznej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mak Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Model zapowiada się bardzo ciekawie:) Ja dziś sobie zakupiłem zestaw ITALERI Pz.Kpfw.III Ausf. M/N w tej magicznej skali Też ładnie . U mnie w planie komplet PzKpfw I-VI. Obecny chyba niedługo wyląduje w Warsztacie. Mam zamiar wykonywać go powolutku i jak najwięcej się nauczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi