paczek1981 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Kilka fotek na dzień dobry. Chce w nim zrobić otwarte drzwi aby uwidocznić środek. Model będzie składany prosto z pudełka i może pokusze się o zrobienie instalacji. A teraz ptanie do was. Pomalowałem kabinę czarnym matem firmy forch i czy dam clear samochodowy na to to będzie dobrze czy lepiej jeszcze dokupić czarny świecący i na to dopiero clear (przeźroczysty do wiadomości tych co nie wiedzą co to jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Jutro delikatny wash oraz pordzewić wydech i turbinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Kolejna porcja fotek. Kabina jeszcze musi dostać klaru ale wpierw muszę ją dokończyć. Otwarte drzwi niestety ujawiły wielką dziure pomiędzy podłogą a stopniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 paczek1981 czy ten lśniący chrom na kołach to Twoja "sprawka" czy raczej "pudełkowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 Pudełkowy chrom to jest. Na zbiornik użyłem metalizer Gunze chrom silver i taki marny efekt mi wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Czas zaatakować dealera Mercedesa bo nie wiem co zrobić pomiędzy podłogą a stopniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Dobudować innego wyjścia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Czas zaatakować dealera Mercedesa bo nie wiem co zrobić pomiędzy podłogą a stopniami. A sprawdzałeś na allegro?? Tam czasem można przydatne fotki ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 O podziękowania dla ciebie. Wiedziałem że stopień ale nie wiedziałem jak. Na allegro patrzałem i nie mogłem znaleść. P.s Widzę że kolega też męczy Actrosika z drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi