Actros Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Witam.. Poszukuje fotek wnętrza tego volva i jakiegoś kontaktu e-mail do kierowcy lub właściciela firmy. Może jaka stronka z firmami... Coś takiego nie wiem. Jeśli ktoś ma jakieś fotki proszę o kontakt na pw. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulonken Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 proszę bardzo fotka wnętrza 1) podpis zdjęcia nr 7451 jest " nie uwierzycie, to wnętrze Volvo Fh 12 Zygi" a faktycznie to wnętrze należy do "TOMKA" Volvo FH 12 'Yellow Green' z firmy Tomasza Ciesielskiego, Który ma firmę transportową kujawsko-pomorskie Bydgoszcz. Poszukaj w necie http://www.autoflesz.pl/galeria/obraz/7451,Zdjecie_7451.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 W necie znalazłem już 15 zdjęć tego volva, ale nie mogłem znaleść wnętrza. Dzięki za pomoc jak być cos przypadkiem znalazł to pw:D:D. pozdrawiam P.S. wsumie firanki sie zgadzają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi