Robertas Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mh76 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki za inbox bo właśnie ten model chciałem obejrzeć. Bardzo ciekawa konstrukcja Zdaje się, że mocny rywal sie pojawił dla modelu Humy który już praktycznie nieosiągalny :( mam nadzieje że za nie dłógo trafi na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 No u mnie już w połowie zrobiony ;P Trochę baboli jest - rzuca się za duża boczna osłona za silnikiem co widać na rysunku V20 na pudle. Duuuży plus za dobór obu egzemplarzy - ze względu na różnorodność malowania. BTW co ciekawe do dzisiaj chyba mało informacji wypłynęło co się stało z rosyjskim egzemplarzem. od Humy zdecydowanie lepszy - bo jest ;> choć resztki humy mi się walają gdzieś po szafce... Ciekawe czy Doblhoffa zrobią, też ten model już niedostępny, a może Drache w 72??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi