Bartek_P Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Witam, Chciałbym zaprezentować model radzieckiego odrzutowego naddźwiękowego bombowca TU-22 w kodzie NATO oznaczany jako "Blinder". Kilkanaście lat temu (ok 1990 roku) w swojej ofercie posiadała go firma ESCI-ERTL, a aktualnie sprzedawany jest przez firmę ITALERI. Ramki wykonane są bez nadlewek. Model posiada delikatnie wgłębione linie podziału. Można wykonać go z otwartymi lukami bombowymi. Po sklejeniu jest dość sporych rozmiarów (55,4 cm). Model można wykonać w czterech malowaniach: dwa w lotnictwie ZSRR (wojna w Afganistanie), Libijskim (interwencja Kadafiego w Czadzie, Ugandzie i Sudanie) oraz Irackim (wojna Iracko-Irańska 1980-88). Cena modelu: 100-130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 On ma tak mało części czy mi się tylko wydaje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_P Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Witam, Doliczyłem się 121 części . Jak na model w 72-ce to chyba sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 No mało, mój Mi-8 ma 141 części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_P Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Może i mało części ale to i tak piękny model. Zresztą Mi-8 również Sam mam takiego ze ZVEZDY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Miałem TU-22M ale sprzedałem bo wtedy się tym nie zajmowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi