MOPAR Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Witam. Wie ktoś może ile kosztowała by wysyłka modelu z Japonii ? Bardzo mi na tym zależy. To link do tego modelu : http://www.1999.co.jp/eng/10054632 Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 http://www.1999.co.jp/ems.asp Cena zależy od rodzaju przesyłki (szybko czy wolniej:) i wagi. Pod linkiem masz tabelę. Czyli od ok 8 do 24 dolców (wagę zawyżyłem do ok 600g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Nie zapomnij o ewentualnym cle i podatku VAT. Może Ci się takie nieszczęście przytrafić - tak jak mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Nie zapomnij o ewentualnym cle i podatku VAT. Może Ci się takie nieszczęście przytrafić - tak jak mnie :/ Mnie też raz się trafiło... Pozdrawiam Urząd Celny w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Jak będzie jeden model to na pewno się przyczepią. Ja wielokrotnie kupowałem modele w Japonii (zazwyczaj po kilka za jednym razem) i UC przyczepił się tylko raz, jak moje zamówienie z HLJ-otu przyszło w dwóch pudłach, jak po starych 20paro calowych telewizorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 dokładnie sparwdźcie wartosc przesyłki. Wiem, że kwota zwolniona od cła to chyba kilkaset złotych (około 200) sprawdźcie dokłądnie w najbliższym oddziale celnym albo urżedzie celnym. tak BTW to Japonia kojarzy mi się z czeskim Mi-2 spzredawanym tylko w JPN i to z naszymi kalkami do LPRu miedzy innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOPAR Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2010 A więc ile będę musiał łącznie zapłacić i ile będę musiał czekać na tą przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 A więc ile będę musiał łącznie zapłacić i ile będę musiał czekać na tą przesyłkę? No przecież napisałem... Do ceny modelu dodaj cenę przesyłki(w zależności od tego czy chcesz szybko czy wolno)... Jaśniej już nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi