Wojtek B. Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Rozpoczynam kolejny warsztat, tym razem Będzie to dość leciwy zestaw Dragona. Mam zamiar wykonać małą winetkę w raz z zamieszczonym w zestawie kajakiem. Na początek in-box; W pudełku znajdziemy jedną ramkę; I trochę detali; Na chwilę obecną to tyle, jutro wrzucę zdjęcia już z pracy nad figurkami. Mam jeszcze prośbę, poszukuje zdjęć tego typu kajaku, jak ktoś z kolegów posiada to niech wrzuci, będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Podobają mi się rysy łepka B1, taki trochę cham Tu masz dyskusję o kajakach komandosów z masą linków, może wśród nich znajdziesz cuś interesującego. http://www.ww2incolor.com/forum/archive/index.php/t-4529.html Czy w zestawie w ogóle podane jest, jaki to typ kajaka? Klepper ? Trochę foto i info na warboats.com: http://www.warboats.org/garnTOC.htm Pzdr i powodzenia w malowaniu kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 LordDisneyland dzięki za linki przydadzą się. W zestawie nie jest podane jaki jest typ kajaka, ale na moje cztery oczy jest to Klepper. Co do samego warsztatu, na chwilę obecną posklejałem figurki i je zagruntowałem; W pierwszej kolejności pomaluję figurki, wkrótce wrzucę zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2010 Przed końcem tego roku wstępnie pomalowałem figurki; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z efektu do końca nie jestem zadowolony, dlatego też będę poprawiał. Pozdrawiam i wystrzałowego Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi