DBauer Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Oto mój najnowszy model. Malowany emaliami MM (ostatni raz malowałem emaliami i pędzlem). Włożyłem w niego wiele pracy czego może być nie widać, niestety. Piszcie posty koledzy. Pozdrawiam was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 wash i mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Popieram przedmówcę! pokuś się przynajmniej o jakieś cieniowanie. Sam zobaczysz ze model będzie ładniej wyglądał i nabierze tej trówymiarowości. E 100 ma taką a nie inną bryłę, dlatego też obecnie model wygląda nieciekawie...niczym dwa klocki położone jeden na drugim acha! koniecznie przybrudź kalki, bo ta biel krzyży aż wali po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 A te znaki państwowe to za wielkie dałeś . To chyba z 1;35 jest. Cyfry też . Masz jakiś papier na to kamo?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisowski Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 w sumie jest to rodzaj fantastyki - łądny , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 no postepy postepy ladnie sklejony a kalkomania z zestawu ?? Ryjek nie musi byc zadnego papieru na kamo , poprostu jest i fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Dzięki za wsparcie shadow fox. Camo jest moje, a model to w sumie jest fantastyka. Dla ciekawych http://www.panzer.punkt.pl/artykuly/e_100/e100.htm. Znaki były w zestawie. Co do brudzeń to sie zastanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi