MH Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Witam! chciałbym kupić mój pierwszy model duzo czytalem forum dlatego zdecydowałem sie właśnie na taki model, ponieważ jak większość pisze jest on dość prosty dla poczatkujących, szukałem w wielu sklepach internetowych ale wszędzie są niedostępne... chciałbym kupić sam ciągnik bez naczepy jak by ktoś z bardziej zaawansowanych modelarzy znał jakieś bardziej dostępne stronki był bym wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Jutro kolego jak będe miał czas podjadę do sklepów modelarskich u mnie w Poznaniu i zobacze czy gdzieś są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2010 był bym dozgonnie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Mana już raczej nie kupisz. Jest to już niedostepny model od 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blend Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Ja też tego modelu szukałem i niestety jest niedostępny, przeglądałem strony, dzwoniłem i nic. Dałem sobie spokój i kupuje coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2010 to chyba też będę musiał dać sobie z nim spokój a szkoda bo ciekawy model.. a czy ktoś jeszcze mógl by mi powiedzieć gdzie można kupić jakies niedrogie czyste kalki (chodzi o linki do stron) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Tego MANA nie da się już kupić ale można go kupić na ebayu. http://cgi.ebay.com/Italeri-MAN-TG-A-Truck-Plastic-Model-Kit-3811Mint-/310277063357?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483df442bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Dość proste dla początkujących są też Daf, zbudowane na tej samej zasadzie co TGA. Więc może jakiegoś Dafa sobie poszukaj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Niestety nie ma nic. Myślałem że będą mieli gdzieś na magazynie zakopane ale bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi