spoxx2006 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Witam po dosyć długiej przerwie W najbliższych dniach ruszam z nowym projektem, model to jak w tytule Volkswagen Golf POKAL RACE z fujimi. In- Box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Wiem kto mi go sprzątnął na allegro No powodzenia, a ja wracam do szukania jakiegoś innego Golfa II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 O spoxx myślałem że już się więcej nie pojawisz, a tu od razu nowy warsztat Ogólnie to nie przepadam za golfem, ale będę się przyglądał, i spróbuje co nieco pomóc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 Bartek.X- nie martw się jest jeszcze drugi u tego samego sprzedawcy. przemekgksw3- hehe wiele zajęć mało czasu, ale przeglądałem forum dosyć regularnie. Golfa mam zamiar zrobić w cult stylu, więc może mógłbym się podpiąć pod wasz projekt grupowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Golfa mam zamiar zrobić w cult stylu, więc może mógłbym się podpiąć pod wasz projekt grupowy? Oczywiście że tak fajnie że będziesz przerabiał na coś własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi