Jędrek Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 witam, przed modelarską przerwą jakieś 2 lata temu popełniłem kilka figurek, których do tej pory nigdzie nie pokazywałem, trzy z nich prezentuję poniżej (albo dwie jak kto woli, dwie są identyczne z racji przeznaczenia jednej z nich na upominek); figurki są w skali 1/35 firmy Hornet i przedstawiają Brytyjki z pomocniczej służby kobiet ATS i WRNS (figurka w środku), malowanie akrylami z cieniowaniem brązem van Dycke, kolory dobierałem na oko, podstawki to uchwyty drewniane do mebli trochę oszlifowane tak by powstała płaska powierzchnia pod figurkę, dość pisaniny teraz Panie się zaprezentują: może jeszcze jakieś solo: pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempest Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Całkiem miłe te panie W Londynie postawiono na ich cześć pomnik, który udało mi się kiedyś sfotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Ty Jedrek... kurna... zaskakujesz mnie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Widać, że świetnie umiesz wyciągać głębie tekstury. Panie są super! Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Kobitki super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Takie piękne i dopiero teraz pokazujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 dziękować, dziękować zastanawiam się tylko czy dziś bym też tak pomalował, jakoś po 2 latach pędzel nie chce się w dłoni układać na szczęście, mam jeszcze jedną pracę nie pokazywaną do tej pory, pezentacja wkrótce Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Fajne te panie i fantastyczny pomysł na podstawkę. Gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 A ja z pytaniem. Gdzie w Polsce można zamówić figurki firmy Hornet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 moje nie były kupowane w sklepie, choć zastanawiam się czy nie widziałem ich kiedyś w warszawskiej Torze (dawno tam nie byłem), popytaj w Jadarze, Martoli i Toro może mają lub ściągną to co Cię interesuje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi