General Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Skończyłem ten model ponad miesiąc temu ale dopiero teraz postanowiłem wrzucić foty. Dorzuciłem do zdjęć parę figurek, ot tak dla efektu. Po ostatnim modelu Tygrysa Królewskiego (zdjęcia również na forum) i poradzie w tym postanowiłem użyć po raz pierwszy pigmentu (cóż człowiek uczy się całe życie). Jak mi wyszło sami oceńcie. Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i opinie. Miłego oglądania. Farby - Tamiya, Humbrol, Vallejo Pigmenty - Vallejo Wash - Van Gogh Talens'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
migacz28 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 witam , zaznaczam że taka sytuacja jak na zdjęciach jest niemożliwa ( dwóch niemiaszków pracuje a dwóch sie gapi ) a tak poważnie fajnie wyszły zabrudzenia i jedyne co zauważyłem to nieoszlifowane ubiór żołnierzy i niezaszpachlowane dziury na łączeniu ramienia z tułowiem , przy takiej sklai to chyba można było zrobić i nie jestem pewien ale chyba ślady odlewu na oponach , ale model wykonany klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi