Przemek R Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 (edytowane) Jak w temacie jak pomalować gaski w pojezdzie współczesny? Słyszałem że ta sztuka różni sie troszku od malowania gąsek z 2 WŚ.Licze na wypowiedzi kolegów bo nie wime jak sie za to zabrać Pozdro. Edytowane 23 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 NIE KLIKAĆ W LINKA! Ładuje się trojan. Na szczęście mam zainstalowane co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Sorry za tego linka to mi sie samo laduje ale zaraz z tym zrobie cos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Samik, niewiele się dowiedziałem z tej strony, a już na temat malowania gąsienic wcale. Stoi tam wprawdzie Abrams w 1/35, ale ma niepomalowane gąsienice!Przemku, gąski są ze stali i nie ma znaczenia,czy to II wojna czy współczesność.Schermany w II wojnie miały już gumowe nakładki, a czołgi sowieckie od niedawna je mają. Acha, teraz stal na gąsienicach ma ponad dwa razy większą wytrzymałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Samik, niewiele się dowiedziałem z tej strony, a już na temat malowania gąsienic wcale. Stoi tam wprawdzie Abrams w 1/35, ale ma nie pomalowane gąsienice! Jeszcze raz, bo nie zrozumiałem. Jakiej strony? Jakie gąsienice? O co chodzi? Przemek R dał linka gdzie znajdował się trojan. Ja tylko napisałem ostrzegawczego posta aby nikt nie klikał. Potem Przemek R edytował swój post i wymazał tego linka, więc żadnego linka już nie ma. Stąd też się dziwię o co Ci chodzi? Jeżeli przypadkowo kliknąłeś w linka znajdującego się w mojej sygnaturce to tam na temat malowania nic się nie dowiesz, bo to nie strona z pomocą. Do tego służą fora. A jeżeli chodzi o mojego abramsa 1:35 to się z Tobą nie zgodzę. Abrams ma gąsienice pomalowane kolorem Gum metal a poduszki są na Flat black. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 http://naritafamily.com/howto/Tiger1/photo_frame.htm Już był kiedyś pokazywany ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Zaproszenie na,,moją stronę'' potraktowałem, jako wskazówkę, co do rady jak malować gąsienice. Może zdjęcia są tak zrobione, że naprawdę trudno ocenić czym było malowane.Bez przecierek oba kolory zlały się w jedną całość. Naprawdę wyglądają jak niepomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi