paczek1981 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Witam. Jest to mój pierwszy model z latających jaki kiedykolwiek skleiłem nie jest może super pomalowany ale mi się podoba jak na pierwsze małe co nie co. Porwałem się z motyką na słońce ze względu na skalę. Starałem się ale ocene pozostawiam wam. Ogólnie pisząc jest to mała odskocznia od cywili. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Mam do tego modelu sentyment, to od tego Revella zaczynałem . Model mi się podoba, tylko szkoda że nic nie ma w kabinie pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Model ciekawy, aczkolwiek niestety ciężko go ocenić bo zdjęcia to bardzo utrudniają. Spróbuj zrobić nowe. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Zdjęcia są w rozdzielczości 1600:1200. Kliknąć na powiekszenie i na cały ekran jest foto. Co do wnętrza to fakt myślałem że nie będzie widać ale sie pomyliłem. Następny modelik będzie warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Tu nie chodzi o rozmiar, a o to, że są strasznie ciemne i mało co na nich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi