paczek1981 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Witam. Jest to mój pierwszy model z latających jaki kiedykolwiek skleiłem nie jest może super pomalowany ale mi się podoba jak na pierwsze małe co nie co. Porwałem się z motyką na słońce ze względu na skalę. Starałem się ale ocene pozostawiam wam. Ogólnie pisząc jest to mała odskocznia od cywili. Zapraszam do komentowania. Cytuj
Dzbanek Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Mam do tego modelu sentyment, to od tego Revella zaczynałem . Model mi się podoba, tylko szkoda że nic nie ma w kabinie pilota Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Model ciekawy, aczkolwiek niestety ciężko go ocenić bo zdjęcia to bardzo utrudniają. Spróbuj zrobić nowe. Pozdrawiam Kornik Cytuj
paczek1981 Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Napisano 6 Stycznia 2011 Zdjęcia są w rozdzielczości 1600:1200. Kliknąć na powiekszenie i na cały ekran jest foto. Co do wnętrza to fakt myślałem że nie będzie widać ale sie pomyliłem. Następny modelik będzie warsztat. Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Stycznia 2011 Napisano 6 Stycznia 2011 Tu nie chodzi o rozmiar, a o to, że są strasznie ciemne i mało co na nich widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi