Shaqi Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Witam szanownych forumowiczów. Jest to mój pierwszy post więc się przywitam. Jestem Rafał i pochodzę z małej miejscowośći na Pomorzu o dźwięcznej nazwie Czarna Woda, ale obecnie przebywam w Irlandii. Przedstawiony model wykonany jest wprost z pudełka i malowany ręcznie. Było na nim trochę pigmentów ale zniknęły pod lakierem. Model nie jest idealny a i zdjęcia mogły by być lepsze ale oto on. Wszelka krytyka i porady będą mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Witam. Cały upaćkany a szekle czyste. Wanna nie jest brudna powyżej kół jezdnych. Na wydechach są linie podziału. Wydaje mi się że farba za grubo położona. Wydaje mi się że gąski na wieży nie są pomalowane. Ogólnie ok. Ale jeszcze możesz poprawić niektóre z wymienionych błędów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaqi Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki bardzo za krytyke Co do szekli to racja, założyłem je dopiero po blotku i zapomniałem pomalowac. Gąski na wieży są pomalowane ale jak pisałem wyżej były na nich pigmenty ale się zmyły. Linie podziału, jezeli to te przedziałki w otworach wylotowych, to szczerze myślałem, że tak ma być. Postaram się przynajmniej część poprawić i dam więcej fotek. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Po co kładłeś lakier na pigment?Nie rozumiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek157 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Używałeś jakich pigmentów do zrobienia błotka? Ja używam 3 czasem 4 "kolorów" jeśli mogę tak to określić, powiedzmy russian earth i europe dust, wtedy błoto uzyskuje łądny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Linie podziału, jezeli to te przedziałki w otworach wylotowych, to szczerze myślałem, że tak ma być Bo tak ma być ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi