Epheli Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Na prawdę spora łódka, prawdopodobnie zostanie wykonana w wersji RC, nie wiem czy będzie pływać, ale, aż szkoda rezygnować z takiej opcji. Model Załoga Blachy Więcej zdjęć z detalami na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikser Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Bardzo fajny model. Sam taki skleiłem. Zero problemu, pracowało się przy nim bardzo przyjemnie. Powodzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Model fajny to fakt, ale trzeba IN-BOXa do warsztatu przenieść i proponuje zakupic lufki http://www.master-model.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=149&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=56&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Bardzo przyjemny zestawik sobie sprawiłeś Mimo, że nie jestem szczególnym fanem, będę kibicować. ... Ps - z tego co widzę na fotkach, wypraski bardzo ładnie odlane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Możesz zdradzić jaka jest długość tej "łajby"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Możesz zdradzić jaka jest długość tej "łajby"? 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 WooooW. Italerka mnie coraz bardziej zaskakuje nie tylko wielkością ale poprawili też detale w swoich wyrobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 ale to już stary model na rynku jest od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ale patrząc na wcześniejsze wypraski a teraźniejsze to jest widoczna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ogólnie mi sie podoba że zaczeli robić kutry w tej bardzo fajnej skali zwłaszcza Schnellbooty ten okręt zawsze mi sie podobał od dzieciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 faktycznie wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi