J@kub/100% Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Witam mam 13 lat to mój pierwszy model jaki skleiłem jest to EC-135 ADAC proszę o opinie jeśli są jakieś braki proszę o wskazanie. Niestety jakość zdjęć nie najlepsza bo robione telefonem postaram je poprawić url=http://picasaweb.google.com/kubaje29/Ec#5559770813343662114] [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 To mi bardziej wygląda na zabawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Pierwsze i ostatnie zdjęcie mogłeś sobie darować. I tak nic na nich nie widać. Srodkowe zdjęcie już lepsze, ale zbyt mało mówiące o samym modelu, który ginie na tle przeróżnych rzeczy. Reasumując trudno cokolwiek powiedzieć o samym poziomie wykonawstwa. Nie napisałeś nic, czy używałeś farb (domyślam się, że Revell zrobił ten helikopter ADAC w tym żółtym kolorze), brak zbliżeń modelu uniemożliwia ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi