grzegorz75 Napisano 8 Marca 2006 Share Napisano 8 Marca 2006 to mój pierwszy z czterech , również całkowicie drewniany , malowany pędzlem i pactrami. Cały już w kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Marca 2006 Share Napisano 8 Marca 2006 Widzę że masz w sobie coś z rybaka W tej tematycke popełniłem kiedyś tylko Artura, ale to było kilkanaście lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 8 Marca 2006 Autor Share Napisano 8 Marca 2006 he he, pamiętam pamiętam Arciwalda , ale ja wtedy byłem początkujacym Małym Modelarzem. A te kuterki wdzięczne sa, nie wiem , jakoś lubie , zawsze mają jakies fajne urządzonka na pokładzie - windy , sznurki, wiadra, siatki na kraby i takie tam róznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 Kurna bede musial latem osobiscie te wszystkie modele oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 12 Marca 2006 Autor Share Napisano 12 Marca 2006 no z racji rodzinnego miasta zapewne bedzie to mozliwe. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi