Lucas HS Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Zaprojektuj te napisy w Corelu i pójdź do firmy reklamowej żeby wycięli Ci za pomocą plotera w folii samoprzylepnej. Potem taśmą zerwij pozostałości kalek a napis pomaluj od masek. Możesz też zrobić zdjęcia napisu, żeby Ci tam zaprojektowali podobny napis, ale wtedy mogą skasować z 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 A czemu stosujesz taką dziwna technologie i nakładasz kalkomanie na nie do końca pomalowany model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 tofik Myślę nad kolejnością malowania. Najpierw resztki pasa Sky i kamuflażu pod pasami inwazyjnymi, kalkomania w to miejsce, maskowanie i białe farba na pola pasów inwazyjnych. Tak będzie chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 No patrz jakoś mi to umknęło Jakbym to wcześniej przyuważył to bym starał się odradzić takie kombinowane. No ale teraz to już "po ptokach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Na pocieszenie Ci powiem, że dwójka w Twoim numerze i tak była do kitu... Zobacz zdjęcie wyjęte z filmu. Nawet w artykule "Trzy Mustangi Dziubka", który "odkrywał" FB382, na kolorówce był błędny krój cyfry 2, i to pomimo zamieszenia zdjęcia 4 strony wcześniej. Tak, ale ta dwójka i tak inna nie będzie bo raz że tylko taką mam, a dwa że aż takim ortodoksem nie jestem żeby szukać innej w jakimś innym zestawie kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Nie było możliwości robienia zdjęć ale coś tam powolutku działam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi