LordDisneyland Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Zależy mi na jakichkolwiek informacjach, zdjęciach, rysunkach . Może na przykład ktoś sklejał model Tamiyi? I takie fotki także byłyby przydatne Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Cieżko o materiały do nielotów... ale udało się coś znaleźć Rysunki techniczne Tutaj Fotki wyprasek w 1/48 Tutaj Model w 3D Tutaj Może się coś przydadzą... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 Wielkie dzięki, misterD- na pewno dzięki temu wiem więcej niż na starcie[czyli parę lat temu ] W przypadku modeli PM modelarstwo to syzyfowa walka z materią - powinny ci się podobać Masa niesklejalnego i nieobrabialnego plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Wielkie dzięki, misterD- na pewno dzięki temu wiem więcej niż na starcie[czyli parę lat temu ] W przypadku modeli PM modelarstwo to syzyfowa walka z materią - powinny ci się podobać Masa niesklejalnego i nieobrabialnego plastiku Nie ma za co U mnie w szafie siedzie kilka PM-ów. Nawet ostatnio myślałem o wzięciu się za Ta 183 Póki co uparłem się, że muszę skończyć coś z rozgrzebanych... Do dzieła - a może i ja się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 Kilka??? Ja jeszcze tylko P13 kupiłem, ale gdzie mnię do ciebie, masochisto hamerykański Pewnie jeszcze paręnaście lat w samotni na Dagobah i zyskam część twojej cierpliwości Pozdrawiam! PS- kurczę, nadal nie wiem, czy dawać w tych wnękach jakieś tam przewody na wierzchu? Na części obrazków brak, na innych są, ale to bez sensu...chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Nie wiem czy się przyda ale zapodaję linka do strony; http://www.luft46.com/fw/ta183-i.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2011 To akurat znałem, ale dzięki, Wojtku, za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Kilka??? Ja jeszcze tylko P13 kupiłem, ale gdzie mnię do ciebie, masochisto hamerykański Pewnie jeszcze paręnaście lat w samotni na Dagobah i zyskam część twojej cierpliwości Pozdrawiam! PS- kurczę, nadal nie wiem, czy dawać w tych wnękach jakieś tam przewody na wierzchu? Na części obrazków brak, na innych są, ale to bez sensu...chociaż... Kiedyś, dawno temu miałem zlepionego Ta 183. Fajna maszynka A tam zaraz masochisto... Choć ostatnio dopadła mnie załamka jak kładłem lakier na A4. Pośpiech zgubny jest niestety. Wcześniej nie sprawdziłem go i wszedł w reakcję z farbami, które się zaczęły marszczyć Teraz szlifuję jedną stronę i potem jeszcze raz malowanie Dawaj kable jak leci - będzie lepiej wyglądało. Może jak zaczniesz to mnie zagoni do lepienia mojego. Serdecznego pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi