zdzichmig Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 created by picasa2html.com witam wszystkich jest to jeden z moich lepszych modeli kleje dopiero od niedawna proszę o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Po co aż dwa posty? I po co cytujesz sam siebie? Cierpliwości, i tak któs by prędzej czy później odnalazł ten temat. Zdjęcia masz trochę słabej jakości i nie wszystko widać. Na trzecim od góry zdjęciu na zielonym pasie widać srebrne kropki. Czy to miały być odpryski? Zaopatrz się w płyny do kalkomanii, bo niektóre nie wyglądają za ładnie. Ogółem patrząc na wykonanie modelu, to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Model prezentuje się dobrze.Moje uwagi dotyczą głównie oznaczeń:na górze skrzydła gwiazda położona do góry nogami ,na dole znaki nie powinny nachodzić na lotkę , oraz wydje mi się , że wnęki podwozia powinny być w innym kolorze.Na koniec mam pytanie : jaką farbą malowałeś płatowiec? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 ok ok widzę to ale jak wspomniałem kleje samoloty od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 To jak kleisz od niedawna to mi się tym bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 przy tam sie postarałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi