zdzichmig Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Może ja pierwszy. Sorki, że będzie to samo zrzędzenie no ale... Po pierwsze: przydały by się większe zdjęcia (800 px), bo klikając na te (jak już się ktoś zdecyduje), ląduje się w albumie zbiorczym i trzeba się znów trudzić aby wyłowić to co się chce zobaczyć, a raczej się nie chce. Po drugie: znalazłem te zdjęcia, kliknąłem, powiększyłem i.... cóż, mało co widać. Moja prośba a zarazem sugestia, daj nam zdjęcia lepszej jakości. TU masz fajny poradnik jak to zrobić. Po trzecie: i chyba najważniejsze kolego zdzichmig naprawdę nieładnie (moim zdaniem) jest wrzucenie zdjęć nie pisząc ani słowa, choćby coś takiego: " Witajcie, oto mój model, zrobiłem go tak i tak, pomalowałem tym i tym. Co o tym sądzicie?" Napisałem to wszystko nie dlatego żeby ci dogryźć czy coś w tym stylu. Po prostu chciałbym dokładniej obejrzeć twój model bo sam myślę zrobić mały odskok i skleić Ju-87. Pozdrowionka, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 wiem wiem to moja pierwsza wrzuta zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi