Macisso Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam Wszystkich. Dziś zakupiłem jeszcze ciepłą nowość od "Trumpka" jak w tytule. Zakupiłem go z myślą o dioramie, na której znajdzie się towarzysząc Bismarckowi. Ten niecny plan chodził mi po głowie od dawna, zatem skoro trafił się Z-25 postanowiłem nie czeka i brać puki jest Naturalnie przedstawiam teraz to co w pudle znaleźć można: Samo pudło: Kadłub jest w jednej części, czyli odpada nam pasowanie i szpachlowanie: Wypraski na przyzwoitym poziomie: W środku można znaleźć jedną skromną blaszkę fototrawioną: Obstrukcja instrugi oraz wzór malowania: A tak kadłub niszczyciela prezentuje się u boku większego brata : Model zakupiłem w warszawskim sklepie modelarskim "Martola" (pozdrawiam) za cenę 108zł50gr. Do usłyszenia Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi