Nathan Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Witam serdecznie! Czy którykolwiek z Kolegów miał problemy stosując farbę Games Workshop/Citadel Colour Chaos Black (spray) jako podkład a następnie kładąc farbę Humbrola z aerografu? Spotkałem się na angielsko-języcznych forach z opinami, że te farby nie potrafią ze sobą współistnieć (bez względu na to która jest położona pierwsza) - związanie obu tych farb powoduje, że schodzą one z modelu, tworzą się bomble, purchle itd. Jako, że ostatnio zakupiłem puszkę Chaos Black prosiłbym o pomoc i sugestie czy warto ją wykorzystywać jako podkładową przy późniejszym zamiarze kładzenia farb Humbrola (nie mam ochoty przeprowadzać eksperymentów na modelu, uszkadzając go przy tym). Z góry dziękuję za pochylenie się nad problemem Nathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi