damian70n Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 (edytowane) Witam . Model który chcę wam zaprezentować jest pierwszym z moich samolotów robionych na poważnie . Zapraszam do oceny . Edytowane 14 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Mniejszych zdjęć się nie dało wykonać? Szerokość zdjęcia niecałe 450px? Kto ma komentować twój model jak nic na tych fotkach nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 A czy teraz dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Lepiej, ale dlaczego nie możesz wkleić zdjęć o szerokości 900-1000 pikseli? Przecież nie robiłeś ich komórką, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 I zmień fotosika na coś poważnego - photobucket czy picasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Korzystałem z fotosika, i zmieniłem na http://www.imageshack.us/, pod dodaniu zdjęć na imageshack kopiujesz link bezpośredni i wstawiasz między znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Gdy dłubałem swoją SM.79 I to przekopywałem się przez multum materiałów, ale takiego malowania nie znalazłem. Czy kolega czasem nam tu nie wciska jakiegoś małego SF, tudzież innej autorskiej interpretacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi