kuba2507 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Co tu duzo pisac. Model skonczony juz jakis czas temu doczekal sie wkoncu galerii. fotki: Komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 No ładnie, ładnie wygląda dużo lepiej od SLRa, głównie to chyba zasługa lakieru, tutaj ładnie się błyszczy, myślę że jak na taki samochód wystarczy. Detale też niczego sobie. Jedynie przyczepiłbym się do niepomalowanych napisów na tylnej klapie, jeżeli takie było zamierzenie to nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Lakier , dokładność.... Jest doskonały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Świetny model, w tym kolorze prezentuje się naprawde ciekawie. ;) Tylko te niepomalowane emblematy rzucają sie w oczy. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Bardzo dobry, model, podoba mi się ten metalik czy cus to innego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Bardzo ładnie wykonany model Model jak i prawdziwy samochód strasznie mi się podoba, sam też skleiłem ten model z kilkoma przeróbkami, możesz poszukać w galeriach jak chcesz. Wykonałeś silnik w tym modelu? Jeśli tak to pokaż, chętnie byśmy zobaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Model bardzo mi się podoba. Na 3 fotce, jakbyś dodał jakiś krajobraz to wyglądałby jak prawdziwy. Z drugiej strony, zdjęcia troszkę ciemne i ciężko dojrzeć wszystko. Widzę również, że, tak jak ja, przesadziłeś lekko z uszczelkami. Są chyba za grube. Duży plus za fajny metaliczny lakier. W ogóle to co to za farba, której użyłeś? Ogólnie - "fajowy" Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 przemekgksw3 Czy tuzo lepiej od slr'a to niewiem moze i tak:) A co do slr to sa nowe zdjecia na dole tematu. Co do napisu Gt-R to przeoczylem go... Krzychu126 Wlasnie chyba w tym samym czasie wrzucilem mojego skyline na warsztat jak ty budowales swojego Co do silnika to w warsztacie sa zdjecia chyba ze zrobie wieczorem pare zdjec. MartiniOCP Hmmmm uszczelki. Szczerze to niewiem zrobilem takie grube jak na karoseri byly. Lakier to jakis z palety Mitsubishi jak dobrze pamietam to chyba lancer Evo IV. heh zauwazylem ze nie mam szkiel w lusterkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Bardzo ładny Nissan Też poluje na takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Ogólnie mi się podoba. Gratuluje! EDIT: Sorry, nie wychwyciłem tego zdania o lusterkach . Edytowane 17 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Niestety jest jeszcze jeden babol - brak tych "szkieł" w lusterkach Confused heh zauwazylem ze nie mam szkiel w lusterkach Very Happy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi