Adam 40 Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Chce kupic MIG-23 w skali 1:48 mam do wyboru Hobbycraft i Italeri ktory wybrac?Czy moze to te same modele. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Prawie takie same , Italeri to Ex ESCI , Hobbycraft to prawie kopia ESCI , Oba są Mig'o-23 podobne , najlepiej podpowie Irek , Ja jedynie mogę doradzić ci Italeri ma lepszy plastik ,przyjemniejszy do zmiany podziałów i obróbki no i kalki lepsze . Hobbycraft ma plastik typu Academy , Hasegawa twardy ja takiego nie lubię przypomina mi modele z NRD . Ty decydujesz oba nadają się do "zrobienia" sztuki do kolekcji , kalki polskie były w HDL . Poszukaj na google w grafice pod Mig-23 1/48 może będą zdjęcia ramek . Z poważaniem TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 16 Lutego 2011 Autor Share Napisano 16 Lutego 2011 Prawie takie same , Italeri to Ex ESCI , Hobbycraft to prawie kopia ESCI , Oba są Mig'o-23 podobne , najlepiej podpowie Irek , Ja jedynie mogę doradzić ci Italeri ma lepszy plastik ,przyjemniejszy do zmiany podziałów i obróbki no i kalki lepsze . Hobbycraft ma plastik typu Academy , Hasegawa twardy ja takiego nie lubię przypomina mi modele z NRD . Ty decydujesz oba nadają się do "zrobienia" sztuki do kolekcji , kalki polskie były w HDL . Poszukaj na google w grafice pod Mig-23 1/48 może będą zdjęcia ramek . Z poważaniem TB Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Zaletą Italerki są też polskie kalkomanie. Co prawda błędnie podpisane jako 28 PLM Babie Doły Ale podpis podpisem, a zawartość zawartością i jednak kaleczki do słupskiego Miga są Poza tym to faktycznie wyrób migopodobny, choć przy dużym nakładzie pracy da się tu coś ciekawego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi