Komor Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 W tym temacie przedstawiam BMW 635i firmy Monogram. Model ten niestety troszkę zniszczyłem gdyż nie pomalowałem karoserii a kierunkowskazy pomalowałem na czarno:( Ale oprócz tego wszystko jest OK. Jedynym mankamentem który odkryłem po zakupieniu modelu okazały się popękane opony. Proszę o komentarze:) A tu fotki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Piękny model,ale ty się wyraźnie do beci nie przyłożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 W tej becie jest dużo więcej błędów niż elementów na plus No ale jesteś jeszcze początkujący, masz prawo do błędów, myślę że przy naszej pomocy twoje umiejętności pójdą bardzo w górę Przede wszystkim co mogę poradzić na początek, nie spiesz się wiem że na początku chce się jak najszybciej zobaczyć finalny efekt, ale warto przyłożyć się do każdego elementu, wtedy można być zadowolonym z rezultatu. Po drugi czytaj inne wątki, znajdziesz dużo informacji które będziesz mógł wykorzystać u siebie, jeżeli czegoś nie będziesz wiedział- pytaj. A co do modelu, za jakiś czas możesz znowu wziąć się za niego, umyć i zrobić ponownie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Komor - powiem szczerze - na razie słabo to wygląda. Zakładaj warsztaty na naszym forum to osiągniesz kosmiczne rezultaty Ja niedługo zamierzam pokazać w galerii, jak wyglądały moje pracę przed warsztatami na forum i już z relacją na forum. Puki nie spróbujesz nie zobaczysz tej kosmicznej różnicy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Rabbit666 ma rację. Ja nie sklejam super modeli jak niektórzy, ale założyłem warsztat i mi koledzy z forum pomagali i efekt jest niebo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki koledzy za podpowiedzi. Niestety te błędy wynikają właśnie z braku mojego doświadczenia. Ale te 3 modele które mam na warsztacie postaram się już dużo lepiej skleic. Jak miałem 8 lat to zobaczyłem w Lidlu BMW 507 Revlla i go sobie kupiłem. Cały model skleiłem w 1 dzień a następnego już się rozpadał. Ale mam go jeszcze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 A to szacunek za modeliki jak sklejałeś je w tak młodym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 A jeśli bym model rozłożył i zaczął od nowa sklejac to mam go rozkładac ręcznie czy są jakieś preparaty do rozpuszczania kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi