gryzu Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Piękne maszyny. Wspaniałe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Dla mnie "miszczu" Tak w ogóle to w Inowrocławiu jest coś takiego jak "Motor Bros" i tam sobie panowie w warsztaciku klecą choppery że szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Cos pieknego, az zaluje ze nie bylo mnie w Katowicach, na zywo pewnie staneloby mi serce z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Warto było znaleźć się na tej wystawie , podobno nie wszyscy nasi producenci takich cudeniek byli na niej obecni. "Polski Chopper" jest groźnym rywalem na zawodach za wielką wodą Na zawodach wystawiały się ekipy z różnych państw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Jedynka pokazuje że "ekologiczny" design może ciekawie wyglądać Wszystkie robią naprawdę niezłe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi