Kuglaty Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Model jak w temacie, robiony na szybkiego (pewnie dostanie mi się po głowie ) na wystawę w Strzyżowie (która odbyła się w dniach 22.01. - 19.02 2011). Malowany i kalkowany w barwach Niderlandów. Z dodatków własnych wymienić należy linki, reflektory a także dorabiana gąsienica na przednim pancerzu. Malowany Pactrami i Revellami (kolor bazowy i wizjery). No i najważniejsze - zdjęcia robione z lampą błyskową przy sztucznym oświetleniu -więc kolory mogą nieco odbiegać od realnych. Można bić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Tylne haki na odwrót przykleiłeś, do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Trochę mnie instrukcja zwiodła, ale poprawić haki to żaden problem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Spoko, ja też dałem w swoim się nabrać dopiero real foty zweryfikowały to. Modelik Po za tym. bardzo ładny, przyzwoicie przykurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi