hadzi Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Pokazuję wam model z serii przedprodukcyjnej RWD-13 firmy ARDPOL. W sprzedaży bedzie za kilka tygodni - pewnie max. do trzech miesięcy, bo jeszcze brakuje kalek, blach i instrukcji wraz z pudłem. Jakość jak zawsze rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Dla mnie to dobra wiadomość. Wiesz może jakie oznaczenia będą na kalkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Jeszcze nie, choć grupa nacisku już działa Ja bym chciał WEDLA, ale się okaże bo tam dużo kolorków jest. Na marginesie - będzie też model RWD-13 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 A Szwecja to co , tam też jest rynek . Taki patriotyzm lokalny. Pozdrawiam Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi