MWALLO Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Podmalowałem narzędzia, zacząłem malować jaśniejsze obicia-jestem w trakcie... P.S. Udało mi się odnaleźć zagubiony właz, muszę go zespoić z resztą... Foto: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Powoli do przodu, zacząłem przymiarki do brudzenia i eksploatacji układu jezdnego: Pzdr Edytowane 10 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Odpryski stonowane-troszkę mnie poniosło ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Mały "apdejt" Co o tym sądzicie? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Spoko,następnym razem lepiej nie będę się odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 ???nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Nie wydaje się tobie ,że jest za biało-szary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Wiesz co a nie lepiej było zerdzewić wcześniej tłumik przed brudzeniem. A tak poza tym wygląda dobrze, wstawiasz mu friulki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Tak wstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Model zapowiada się zacnie (już jest ) ale antenkę to bym wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Masz racje Mirku- do wymiany:) Jutro to zrobię. Dzisiaj poczyniłem kilka malunkowych zmian zasugerowanych przez Mariusza i wyszło to na korzyść "cytrynce" Jutro cyknę kilka zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Tak wstawiam. No to przyjemnie, kiedy apdejt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Sobotnie drapanie, parę elementów podmalowanych. Chippingowanie karalucha trwa... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 Powoli do przodu, idzie to jak "krew z nosa"... Troche okurzyłem "cytrusa" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 pozazdrościć warsztatu, wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Dla mnie też cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Fajny, kiedy na kapciach go stawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 Nie wiem kiedy, póki co to nie mam absolutnie ochoty na ten pojazd. Myślę że go odstawię na jakiś dłuższy czas... Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi