ksiadz Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Witam. Przedstawiam Wam kolejny model w mojej ostatnio ulubionej skali. Niestety wyparstki pozostawiają dużo do życzenia sporo nadlewek o spasowaniu już nie wspomnę. Model pozostawiłem błyszczący ponieważ bardziej przypadł mi do gustu w tej formie. Zapraszam do galerii: Tutaj małe porównanie skali F-19 od italerki w 1:72 robiony 10 lat temu malowany pędzlem: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Ciekawa maszynka ;) szkoda że czarny ma to do siebie, że zawsze widać na nim wszystkie drobinki kurzu szczególnie błyszczący zawsze to trochę psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Ten maluch od Revella to tzw. PieceOfCrap. F-19 Krzywy - taki chyba codename powinien mieć ten samolot ;) Brak zaślepek do wlotów. Stateczniki jakieś takie obłe ble ;) Robiłem go ostatnio dla mojej lubej i musiałem sporo modyfikacji wprowadzić by wyglądał jak z naszej planety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi