gizmo1986 Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 Witam, widze ze 1 jestem Fajny tylko mnie kłują w oczy te jaskrawe kolorki, ale to moze wina zdjec A pochwal sie resztą tych trucków... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 13 Marca 2006 Share Napisano 13 Marca 2006 Picasso_n, spróbuj robić zdjęcia na jednolitym tle i w słoneczny dzień, może to coś pomoże? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Jak dla mnie fajny modelik. Masz odchylaną kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 troche oczojebne kolory albo wina fotek ;) nie zmienia faktu ze ladnie wykonany model ale prosze i zapene nie tylka ja o lepsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Całkiem niezły modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi