kozi84 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 eh ma mój ford gdzie jest??. Możesz wysłąć mi na PT kilka zdjęć tego petka 377 z róznych stron i od tyłu tez. Oraz jakbys mógl te drewno zdjać bo jestem ciekaw jak to wyglada bez ładunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Kurde Wojtek widzę, że niczego się jnie nauczyłeś :/, tyle co już Ci wszyscy uwagę zwracająna forum, a ty dalej swoje przecież masz założony w galeri temat ze swoimi modelami i tam sobie wstawiaj fotki, a nie tutaj koledze temat z relacji Volva zaśmiecasz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 A czy ktoś z Administratorów był by tak grzeczny, przenieść te moje posty do galeri Cywilnych pojazdów bo to zadużo roboty dlamnie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 Woijtek!! Jak chcesz to możemy zrobić wspólną galerie i tyle ;p!! Odezwij się na gg to sobie pogadamy!! Mi to jest obojętne a zmieniłbym tylko nazwe postu!! I będzie galeria by Garek and Wojtek Tul!! hehe --------------------------------------------------------------------------------------- Panowie jutro będą dokładne fotki modelu!! Kupiłem sobie cyfrówke!! oto ona http://www.uno.pl/t_21036/powershot_a710is/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Okej Garek możemy coś takiego założyć zgadzam sie mam same problemy, ze wstawianiem zdjęć na forum, jak mam to robić bo daję wstaw i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 yhy przeciez to proste jest dajesz dodaj wchodzisz na fotosika potem lin z zdjeciem kopiujesz do tematu i zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 No i tak jak obiecałem dokładniejsze foty!! Jeśli ktos chce coś jeszcze dokładniej zobaczyć niech pisze!! Bajo!! Czekam na pytania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Fajniutkie fotki!!! Ale patrząc na zestaw to aż szkoda, że ciągnik nie jest niebieski. Z czerwonym wokół przedniej szyby pasowałby idealnie, co nie oznacza, że mi się nie podoba. Bo podoba mi się i to nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 15 Maja 2007 Autor Share Napisano 15 Maja 2007 No dzięki dzięki!! Ciesze się ci się podoba!! Obecnie pracuje nad Modelem SCANi którą maluje w barwy RED HAWKa!! Jest już temat na forum!! Zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi