Krzysztof II Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiecie coś o Su-27 z Revella? Podobno to przepak Hasegawy? O MiG-31 z Revella? O MiG-31 z Kitecha? O MiG-25 z Kitecha i Codora? Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Nie tylko podobno ale napewno. Tanszy i ciekawsze kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Zmieniłem troche zagadnienie tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Witaj... MiG-31 Revella i Kitecha w 72 to to samo. Oba nie warte zachodu. Znacznie odbiegają od pierwowzoru. 25 Kitecha nie znam, a Condora robiłem. Lepszej nie ma na rynku, ale szpachla będzie konieczna. Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek_Zgórecki Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Witaj, Pod TYM LINKIEM masz informacje na temat nowego modelu Revella Mig-31. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz na tej stronie również link do instrukcji w PDF do ściągnięcia. Według mojej oceny ten model warto kupić (na pierwszy rzut oka) Miga-31 mam już jednego w swojej kolekcji ale to był "stary" Revell przepak Kanghamu oczywiście do d..y. Jeśli nie dasz rady znaleźć tej instrukcji, służę pomocą.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz na tej stronie również link do instrukcji w PDF do ściągnięcia. http://www.revell.de/manual/04378.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi