dr.Watson Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Witam mam problem. Kończę robić model i chcę zrobić dioramkę. Mianowicie przedstawiającą Czołg T-62 z czołgistami z byłego ZSRR. Wymalowałem je tak jak było w instrukcji, kombinezony, czy też kurki maja w pewnym odcieniu zieleni, ale są na nich pagony, i tu moje pytanie. Czy były insygnia na pagonach? W jakim kolorze, jeśli tak? Czy pagony były może czerwone? nigdzie nie moge znaleźć dobrych fot, ale z Tego co widzę, to wydaj mi się że nie mieli żadnych insygniów. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Witam.Nie wiem czy jest to zgodne z prawda ale w filmie Bestia 1988 sa czarne pagony u oficerow,a bez nakladek na pagony u zalogi;podobnie jak w 9 kompanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Marca 2011 Autor Share Napisano 22 Marca 2011 Chyba masz rację, bo nic więcej także nie mogę się dopatrzeć. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi