JW Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Magirus z EPBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Pierwszy w Europie i drugi na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Przekozacki. Na zachodzie jeździ pełno ciężarówek VOLVO oznaczonych jako TERBERG. Widziałem też ciągniki siodłowe do targania naczep po takich większych zakładach TERBERG, albo MAFI. Ale ja i tak wolę Rosenbauera z wiadomych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 "W czasie deszczu dzieci się nudzą"... Nie mogłem przejechać to zrobiłem kilka zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi