Dumo Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Witam Bardzo stary model, wykonany około 6 lat temu, a może nawet i jeszcze starszy, jeszcze wtedy miałem manie samochodów taki odpał podczas klejenia panzerki. Akurat znalazłem fotki postanowiłem wrzucić: Pozdro ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 No, bardzo wyrazisty i fajny model Klatka, lakier w stylu jakimś amerykańskim, klatka. Tylko nie pasują mi te slicki, bo samochód wygląda na uliczny (bynajmniej na torowy), a w takich oponach na ulicę by go nie wypuścili Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Rabbit666 - Slicki i klatka są dlatego że to model wyścigowy zrobiony na uliczny tuning Bardzo ładny model swoją drogą, ładny lakier, felgi z oponami trochę chyba nie pasują - wyglądają zbyt wyścigowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 No muszę powiedzieć, że model bardzo sympatycznie zaje*isty. Fajne "nełony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Aaa tam to nie ważne czy nie będzie dopuszczony na publiczne drogi ważne że wygląda wyścigowo. Dzięki panowie za miłe słowa. Niedługo jak dobrze pójdzie skończę 350z to od razu wrzucę do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Robi wrazenie. Lakier tragedia- nie chodzi o połozenie a o jakosc.Z daleka wyglada jak pomarszczony. Szyba z przodu w lewym górnym rogu ci wpadła do srodka. Z racji wieku modelu to i tak sie niezle trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Witam Nie jest zły ten Twój Accord, choć do ideału trochę mu brakuje. Bardzo podobają mi się świecące lampy (Bajer ) i felgi.Kolor moim zdaniem również in plus. Główne niedoskonałości Twojego bolidu to: 1. Zbyt grube ziarno metaliku; 2. "Płaskość" powierzchni bez zaznaczonych linii podziału i zagłębień; 3. Odstające od karoserii i zapylone oszklenie. Przydałoby się również jakieś zdjęcie tyłu. Mam nadzieję, że Nissan pojawi się wkrótce Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Nissan lezy, na razie nie mam kasy na pasty polerskie, nadal jestem skupiony na pancerce a samochody buduje raz na jakis czas. Lakier brzydki bo nakladany z puszki jeszcze w tamtych czasach nie mialem dostepu do aerografu. Bodajze deco lack jesli dobrze pamietam. Zdjec o tylu nie moge zrobic bo juz tego modelu nie mam od dawna. Jeszcze raz dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi