Deco Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam! Szanowni Państwo może doradzicie heinkiel he 111 H-6 widze w wersji italerii i revlla czy znacie te modele? któryś polecacie? Jeśli to jest Heinkel 111 w skali 1/48 to polecam model revell( czy tam monogram) sam go nie sklejałem , ale dużo dobrego słyszałęm o tym zestawie i jest godny polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Jeśli dobrze pamiętam, to ten z revella to przepak hasegawy. Tak więc polecam revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wellington Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam Revella nie widziałem, ale mam Italierii i niestety muszę powiedzieć, że jest kiepski. Najbardziej rażą linie podziałów, które nie dość że wypukłe to jeszcze fatalnie wykonane, jakoś i ilość szczegółów też raczej niespecjalna. Podsumowując - zabawka, zrobienie z niej repliki samolotu wymaga bardzo dużo pracy i umiejętności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi