guzik1202 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam:) Jak to zjesc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Dolej do pomidorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Ha ha :P A tak na serio ? jak to obslugiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Przeźroczystą niebieską? No nie wiem a używasz pędzla czy aero ? Zasadniczo to chyba tej farbce dużej różnicy nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Niebieski wash jest moim zdaniem przeznaczony do modeli w zimowym malowaniu, ale kolor taki używany jest raczej przy robieniu filtrów nie do washowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tego ja akurat używam do niebieskiej głębi w figurkach - czyli 'zalewam zagłębienia'. (ładnie się prezentuje na niebieskich kolorach, dzinsy, spodnie itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam Staram sie malowac aerografem.Wascha i filtrow nie udalo mi sie zrobic,kupilem to ale tez nie mam pojecia jak to zrobic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi