ZIO BY NAITT Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Kolejny polonik z mojej kolekcji. Jest to jeden z niewielu samolotów pozostawionych przez okupanta i przywrócony przez naszych do stanu lotnego. Zestaw to shortrun raczej miernej jakości (nawet jak na na AZ Model) - nierówna powierzchnia, niepasująca do kadłuba osłona kabiny, braki detali (zgubili jedną klapkę Flettnera), błędny kąt wzniosu skrzydeł, etc ... Właściwie jedyną zaletą tego zestawu jest to, że w ogóle jest. Kilka zdjęć ku przestrodze: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Słoneczko się nad Jurą pokazało, to zrobiłem parę fotek w świetle dziennym. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Jak popatrzyłem na obie sesje zdjęciowe, to nie wiem, jaki kolor ma ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Fajny bo polski i niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi