AFI Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam Szanownych Kolegów Chciałem nieśmiało poprosić, Was stare wygi modelarskie o rade w powyższym, a mianowicie: ostatnimi czasy złapałem bakcyla na stare amerykańskie auta, ale jako ze są stare i amerykańskie pełno w nich chromowanych części . Zderzaki, lusterka, grille, owiewki i tak dalej, i tak dalej. Co prawda producenci ( mam tu na myśli AMT i Monogram) dołączają części chromowane, ale wyglądają tak sztucznie - zabawkowo, a ja chciałbym aby moje potworki miały chromy z prawdziwego zdarzenia, jak na prawdziwe American Stalliony przystało. ':twisted:' z góry dziękuje za pomoc i przepraszam za zawracanie gitary, ale ponoć kto pyta nie błądzi. ':roll:' pozdrawiam AFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Hej, wpisz w wyszukiwarkę Alclad albo Bare Metal Foil (BMF) poczytaj i będziesz wiedział więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzieki Zbiegu, wlasnie poczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi