Kubus92 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, zakupiłem 4,5 mm trawkę z polaka, ale mam problem z jej kładzeniem. Macie jakieś sposoby, żeby ładnie ''stała''? Próbowałem balonem albo linijką, ale wyniki mierne. Nie chciałbym kupowac elektrosadzarki. Chciałbym jakimiś domowymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Kolego, na drugiej stronie tego działu masz podpowiedzi, wystarczy tylko chcieć poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 W tym sęk, że nic nowego oprócz elektrodadzarki i balona bądź też linijki nie wniósł tamten temat. Może jest jakiś mega trik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi