abir24 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią. Przetestowałem taką oto taśmę malarską firmy Blue dolphin tapes /www.bluedolphintapes.com/ Bardzo "delikatna", ładnie się trzyma, nie zostawia sladów, nie zrywa farby, przy rozwijaniu nie fałdują się brzegi. Dobra przyczepność szkło, plastik,metal. Cena 8zł Castorama, no i ten niebieski kolor . Może już ją ktoś "przerabiał" i ma odmienne zdanie , moje zdanie jest OK, o innych taśmach malarskich już pisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Sprawdzałeś jak z podciekaniem przy malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Tak to wygląda Jedna str. odlepiona i jedna jeszcze z taśmą ale jak farba będzie jak zupa- tego nie wiem. Tu jest dość grubo farby i jest to płyta z delikatną fakturą mimo to "ładnie" odeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Na zdjęciach ok. Trzeba będzie pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi