MOPAR Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam. Chciałbym o pomoc w wybraniu modelu. Planuję kupić jeden z dwóch modeli: -testors HEMI 1/4 -renwal visible V8 1/4 i nie wiem którego wybrać. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 A moze jakiś okręt w 1:700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja bym brał ten 3 model samochodu, o którym napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOPAR Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2011 ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Wpisałem te nazwy w google i wyskoczyły mi silniki do złożenia. Jeżeli to faktycznie to - no to sam musisz zdecydować - to nie modele samochodu, więc ciężko powiedzieć co będzie lepsze. Kwestia na jakim etapie modelarstwa jesteś i co bardziej ci się podoba. W końcu kleisz dla siebie i to to tobie ma sprawiać radość i satysfakcję Na przyszłość - wrzuć fotki tego o co pytasz, napisz coś więcej o sobie ( czy to ma być pierwszy model, czy prosto z pudła, itd), a unikniesz nieporozumień Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja bym brał ten 3 model samochodu, o którym napisałeś. -testors HEMI 1/4 -renwal visible V8 1/4 i nie wiem którego wybrać. Proszę o pomoc. Chyba o ten w ostatniej linijce chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Nie, wszystko ok. Tylko pytanie, jakim model mam sobie kupić jest trochę dziwne. Każdy ma swój gust i kupuje sobie co mu się podoba i na co ma ochotę. Przecież to kolega będzie składał ten model, a nie forumowicze. My na pewno pomożemy, ale wybór modelu należy do kolegi Tak więc MOPAR, po prostu bierz ten model, który ci bardziej odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Co do modeli silników to Airfix też ostatnio wypuścił coś takiego, można go zobaczyć na ich stronce. Model Airfixa jest działający, z elektrycznym silniczkiem poruszającym tłokami, gdybym miał kasę to sam bym sobie taki kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi