marcinw49 Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 może ktoś wie jak zrobić siatke maskującą ponieważ robi pweną dioramke części fortyfikacji podziemnej i nie mam pomysłu na zrobienie owej siatki prosze o waszą pomoc Cytuj
Timi Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 z gazy albo bandaża, tylko musisz odpowiednio ufarbować Cytuj
panzer_lehr Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja do tego używam gazy, bandaża. Jak trzeba to przewlekam przez niego nitki, maluję go za pomocą aero, moczę w brudnej wodzie od farb plakatowych. Są też gotowe siatki maskujące, ale do tanich raczej nie należą. Cytuj
roni526 Napisano 13 Lipca 2007 Napisano 13 Lipca 2007 Ja zrobiłem z bandażu i pomalowałem plakatówkami,ponieważ potrzebowałem do czołgów.Trochę się ze sztywniały,ale dałem radę. Dałem trzy kolory czarny,ciemnozielony i brązowy.Można też dać pustynne kolory to znaczy żółty,brązowy i czarny. Pozdrawiam roni526 Cytuj
okonek Napisano 13 Lipca 2007 Napisano 13 Lipca 2007 Nie do konca wyszla mi dawniej tak jak miala ale mozesz sie kierowac tym : viewtopic.php?t=188 Cytuj
Mierzu Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 tak jak wyżej napisano ze zwykłej gazy ( kupionej w aptece) i pomalowanej dajmy na to Pactrą A30 Cytuj
Gość Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Jest jeszcze jeden fajny sposób:). Bandaż, suszona bazylia i jakis specyfik do przyklejenia tej przyprawy do bandaża. Super efekt polecam. Oczywiście potem odpowiednie malowanie Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Ja raz robiłem taką siatkę z gazy. Pomalowałem ją olejnym zielonym Humbrolem, i zanim wyschło posypałem jakąś przyprawą, chyba startym liściem laurowym, ale głowy nie dam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi