marcinw49 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 może ktoś wie jak zrobić siatke maskującą ponieważ robi pweną dioramke części fortyfikacji podziemnej i nie mam pomysłu na zrobienie owej siatki prosze o waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 z gazy albo bandaża, tylko musisz odpowiednio ufarbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja do tego używam gazy, bandaża. Jak trzeba to przewlekam przez niego nitki, maluję go za pomocą aero, moczę w brudnej wodzie od farb plakatowych. Są też gotowe siatki maskujące, ale do tanich raczej nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni526 Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Ja zrobiłem z bandażu i pomalowałem plakatówkami,ponieważ potrzebowałem do czołgów.Trochę się ze sztywniały,ale dałem radę. Dałem trzy kolory czarny,ciemnozielony i brązowy.Można też dać pustynne kolory to znaczy żółty,brązowy i czarny. Pozdrawiam roni526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Nie do konca wyszla mi dawniej tak jak miala ale mozesz sie kierowac tym : viewtopic.php?t=188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 tak jak wyżej napisano ze zwykłej gazy ( kupionej w aptece) i pomalowanej dajmy na to Pactrą A30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Jest jeszcze jeden fajny sposób:). Bandaż, suszona bazylia i jakis specyfik do przyklejenia tej przyprawy do bandaża. Super efekt polecam. Oczywiście potem odpowiednie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Ja raz robiłem taką siatkę z gazy. Pomalowałem ją olejnym zielonym Humbrolem, i zanim wyschło posypałem jakąś przyprawą, chyba startym liściem laurowym, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi