mlody_modelarz Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Maluje malym pendzelkiem plaskie powierzchnie modelu. Uzywam farby akrylowej. Niestety ale po pierwszym malowaniu sa miejsca w ktorych zgromadzilo sie wiecej farby. W jakis sposob (juz po wyschnieciu) moge usunac ta farbe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_modelarz Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Chyba jestem pedantem ale chcialbym zeby moj model byl idealny. Na zdjeciu nr 1, chodzi mi o farbe ktora zebrala sie na koncu kokpitu. Na zdjeciu nr2, udalo mi sie zdrapac kawalek ale chyba nie tedy droga i moze istnieje jakis lepszy sposob. Calosc i tak planuje pomalowac jeszcze raz. Ewentualnie prosze o rady jak malowac zeby uniknac takich nadmiarow farby w przyszlosci Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Chłopie to plakaty chyba wrzuciłeś nie zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_modelarz Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Mniej farby, rzadsza farba, cieńsze warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi